Veelgestelde vragen

Met Verzeker API bieden wij een SaaS oplossing om gemakkelijk uw online verkoop te realiseren. Vind hieronder een antwoord op de meest gestelde vragen. Indien u vragen heeft kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Vraag:

Wat kost het gebruik van een Verzeker API formulier?

Antwoord:

De kosten van een Verzeker API formulier zijn afhankelijk van de complexiteit van het formulier, het aantal gebruikers dat het formulier doorloopt en de hoeveelheid formulieren die u afneemt. Neem contact op om dit verder te bespreken.

Vraag:

Hoe makkelijk kan ik een Verzeker API formulier in mijn website integreren?

Antwoord:

Wij leveren een stukje HTML aan welke u eenvoudig integreert in uw website. Zo kunt u binnen enkele minuten de integratie van een Verzeker API formulier in uw website voltooien.

Vraag:

Wat voor soort formulieren zijn er allemaal beschikbaar?

Antwoord:

Met Verzeker API zijn wij begonnen met vergelijkingsformulieren. Zo bieden wij formulieren voor het vergelijken van een overlijdensrisicoverzekering, een autoverzekering en een scooterverzekering. Ook kunnen we andere formulieren, zoals een schadeformulier en een feedbackformulier, leveren. Indien u een interesse heeft in een formulier dat wij nog niet leveren, bespreken we graag de mogelijkheid van het toevoegen van dit formulier.

Vraag:

Hoe snel is een Verzeker API formulier?

Antwoord:

Een Verzeker API formulier is geoptimaliseerd voor snelle laadtijden. In formulieren waarin een vergelijking van premies kan worden gedaan, wordt een call gedaan naar externe services.

Vraag:

Hoe veilig is een Verzeker API formulier?

Antwoord:

Bij de ontwikkeling van een Verzeker API formulier is security een belangrijk onderdeel. De applicatie wordt regelmatig getest om te voldoen aan de benodigde security eisen.

Vraag:

Werken de webformulieren op mobiel?

Antwoord:

De Verzeker API formulieren zijn responsive gemaakt zodat deze ook op mobiel devices goed werken.

Vraag:

Kan ik onze eigen huisstijl/design toevoegen?

Antwoord:

Verzeker API is in staat om een eigen design te verwerken. Neem contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Vraag:

Wat wordt er verstaan onder een afsluiting?

Antwoord:

Bij een Verzeker API formulier verstaan wij onder een afsluiting een echte aanvraag die een potentiƫle klant online heeft ingevuld. De potentiƫle klant is hiermee een relatie geworden. Acceptatie door de maatschappij moet daarna nog plaatsvinden.

Vraag:

Hoe ontvang ik een afsluiting?

Antwoord:

Een afsluiting is een volledige aanvraag met de gegevens die een maatschappij nodig heeft om de aanvraag te accpeteren. Een overzicht van de ingevulde gegevens ontvangt u per PDF in uw mailbox.

Vraag:

Kan ik andere aanbieders (maatschappijen) toevoegen?

Antwoord:

Met Verzeker API proberen wij een zo breed mogelijk aanbod te verwerken. Indien u een interessante aanbieder mist in een van onze vergelijkingsformulieren, bespreken wij graag de mogelijkheid van het toevoegen van deze aanbieder met u.